Productes Condis en BADALONA

Els nostres productes

 

Als nostres supermercats volem oferir el millor servei de proximitat als nostres clients i en aquest sentit disposem d'un ampli assortiment dels millors productes amb una selecció de més de 6.000 referències on es manté l'equilibri entre les marques fabricants i les marques pròpies.

 

Però el nostre punt més diferenciador com a supermercat són les seccions tradicionals de productes frescos com la nostra peixateria, amb peix de la Llotja de Badalona, ​​la carnisseria i xarcuteria amb productes seleccionats de la major qualitat i amb productes ecològics, i la nostra secció de fruita i verdura de proximitat.

 

A més al supermercat del Carrer Guifré nº100 disposem de la nostra secció de Sushi on personal especialitzat elabora cada dia les safates de sushi. D´altra banda, disposem d´una àmplia secció de productes per la higiene personal i la higiene de la llar on els nostres clients poden trobar una àmplia selecció de les millors marques al millor preu.

 

A més disposem de productes per a al·lèrgics i celíacs. Tot això per satisfer els paladars més exigents i a tots els nostres clients.

 

frutas CONDIS BADALONA

Frutas

En nuestras tiendas puedes encontrar las mejores frutas de temporada. Disfruta de los sabores y olores de cada estación con nuestra gran selección.

verduras y hortalizas CONDIS BADALONA

Verduras, hortalizas y legumbres

Además, en nuestras tiendas ponemos a tu disposición gran variedad de productos de proximidad de las mejores huertas de la zona. Somos los principales compradores de fruta y verdura de Mercabarna.

cereales CONDIS BADALONA

Cereales

En nuestros establecimientos puedes encontrar productos de desayuno de primeras marcas y una amplia variedad de cereales sin gluten.

carnicería CONDIS BADALONA

Carnes

Tenemos carne de ternera, cerdo, pollo, conejo, gallina y mucho más. Nuestra amplia red de colaboradores y proveedores nos proporciona siempre productos de nuestra tierra de la mejor calidad.

pescaderia CONDIS BADALONA

Pescados

Pescado fresco y congelado de alta calidad a tu disposición. Consulta nuestras ofertas y obtén los mejores precios es tu compra

lacteos CONDIS BADALONA

Lácteos

En nuestros almacenes encontrarás los productos lácteos de la mejor calidad. Yogures y quesos de primeras marcas y ecológicos. Y una amplia variedad de bebidas vegetales.

pasillo perfumería CONDIS BADALONA

Perfumería y droguería

CONDIS BADALONA cuenta en sus pasillos con productos de primeras marcas en cosmética, perfumería y droguería.

Enviem comandes a domicili, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres.